ICAs morsdags reklam

Mammamama, mammamama.....

Hahaha

Känner mig som en skogshuggare när jag sjunger denna låt. Reklamen är för bra!!
Hjärntvättad efter första gången, kan inte sluta sjunga.

Jag är inte knäpp!

Äckliga maskar överallt

När regnet öser ner passar maskarna på att krypa upp ur sina bon. I vanliga fall är inte maskar äckliga men då man går på en blöt asfaltväg och får trippa på tå för att inte kliva på de blöta, slemiga och ofta döda maskarna så är det creapy. Varför ska de he sig ut på vägen där de blir till ett äckligt mos av fiolk som går på dem eller av att bilarna kör över dem.

Konstigt beteende!

Hade vart bättre om dom stannade under jorden och drunknade istället, då slipper vi människor se och trampa på dom, de dör ju oavsett!


En tid utan fantasi

Nu har denna blogg legat vilande ett bra tag. Fantasin har helt enkelt inte funits =(
Det är ju ingen vardaglig blogg där det skrivs vad som åts till frukost utan här skildras en blondins och brunetts tankar.

Jag (Elin) fick ett roligt, sött och förvirrande sms av blondie igår. Har inte svarat nått på det ännu men jag tänkte delge er med hennes förvirrning eller bara min?!

"Puss du är en fin vän *pussmun* många krama. Filip hälsar de gör inte Victor men Frida gör det med, alltså hälsar!! Victor undrar vilket kärleks språk du är?? Vi någon gång. Ska höra om tid :)"

Ni fattar säkert inte det om kärleks språk men det gör jag...det jag inte hänger med på är, vi nån gång och ska höra om tid?! Detta är det jag älskar med Blondie, förvirrning, söt och underbar =)
Visst vet du att jag älskar dig tussen. Saknar alla ni vänner i Göteborg och jag vill hälsa på er snart!!

Kisses & Hugs

RSS 2.0