Vad har jag gjort liksom!!

Jag har färgat håret idag....vad har jag gjort?? Jag var ju fin som jag var och varför skulle jag förstöra det?? Just nu har jag en stor fet äcklig ångerskänsla i kroppen men jag vet att i morn kommer jag att tycke det är fint....har alltid denna ångest då jag gjort en förändring! Varför ska man alltid förändra sig, kan man aldrig vara nöjd utan att bli less?!
Har bara satt i en toning så den kommer att bli ljusare för varje gång jag ducshar...nu i början kommer jag att ducsha håret varje dag kan jag lova!

Förlåt blondie för min oklokhet!

Jag vill också sitta på gyllenkroksgatan och snacka gojja. Hade en trevlig pratstund däremot med mamma Unger i går då jag lämnade de små täckisarna som du söta blondie hade tatt med till götet. Bilen låter vrooom när den går och idag har den fått mat och blitt lite tillfixad. Tandborst-syndromet har alltid förföjt min lilla blondin, man får inte vara rädd för att dela munbasilusker med varandra...Thats ok, I dont care och inte Frida heller.

Kankse blir lite blonda slingor i mitt bruna hår för att få lite liv i det....nu har jag ännu mer ångest om jag måste ringa till kusin Lisa och säga vad jag har gjort med mitt hår så hon kan hjälpa mig att få det bra. Nä men det är jätte fint som det är nu....ÅÅÅÅ jag kan aldrig bestämma mig!!!!

det ska va gott å leva annars kan de kvitta!

sitter här med frida! jag har en trevlig stund. inte för att ja e pank utan för gott sällskap och underbara upplevelser... de ska va gott å leva annars kan de kvitta. mitt nya motto!.

har fått praktikplats idag. dU NI fatta inte hur gla jag blir. 

tack för the car... men vi vet ju alla att de inte är ja som rullar fram spengarna... ja fungerar mer som flickvän. hhahahaaaaa men skoj ska de bli att köra iaf. många vändor fram å åter till borrAN ( BORÅS).

FRIDA TYCKER ATT aahhhahahahaahaha tiden går såå fort... när man ha    r skoj.. (oppps särskrivning!!  )


Allmänt skit snack på gyllenkrooksgatan... de är väl härligt...
-frida instämmer. de gör jag med. hallåå vem där.
 
frida glömde sin tandborste i förra veckan ... hmmmm den är nu begagnad och finns att återfå i andra hand... nästan som ragtime... fast utan provision, de är gratis. jag får återgå till min eltandborste som saknar batteri pga lathet att  ladda. Så gjorde även frida förr, hon hade två tandborstar en el och en vanlig. men nu glömde hon den här, så att den blev använd. tokigt. tänka sig.

LÄMNA ALDRIG DIN TANDBORSTE HOS UNGRARNA!!
-Om inte du vill ha begagnat som frida. :)


/blondie (soon too be brownie maybe baby!)


Ska blondie bli brownie?




En bild på Blondie med mitt löshår...en fundering på att kankse inte alltid vara blond poppade upp. Hur ska hon göra??
Men Blondie lilla, det gör ju ingen skillnad med brunt hår, man blir inte smartare. Det sitter inte i hårfärgen =)

//Brownie

The new one

Yees nu var det gjort, har hittat en bil for you blondie. Var i Boden idag och inhandlade er nya volvo så nu står den här på Storforsvägen och väntar på sin nya ägare.

Tror du att du får köra den för prinsen?
Kan du köra den kankse är frågan...
Har du kört en bil med automat förut?

Shopaholic

Förlåt mig min lilla Blondiee men jag kan inte sluta!!

Var på stan med Sofia idag och det var jag bara för att umgås liksom, inte för att leta nått. Men du vet ju hur jag är!!
Det är hopplöst att gå på stan, tur att lönen har kommit nu =) Fyndande likadana skor som du hade (de bruna från din sko som har tappat klacken) de var till och med på rean så jag var tvungen att slå till....sen hittade jag ett svart fodral att ha på Jonas och Annikas bröllop och en väska. Det var egentligen bara väskan som kan tyckas vara onödig.

Nä, inga orsaker och bortförkklaringar!! Jag är heltenkelt en shopaholic som inte kan gå på stan utan att handla.

Baksmälla

Vad är baksmälla egentligen??

- En fin tillbaka till verkligheten känsla som man får dagen efter alkoholintag.





Förvirrning av skönheten

En kär arbetskolega blev väldigt förvirrad vid lunchen idag då det stod en vacker karl i kostym framför na. Tankarna var på någon helt annan plats än att plocka mat från buffén. Så stor förrvirrning att maten inte lades på någon tallrik, för den fanns inte, utan direkt på brickan. Det blev en pinsam stund istället för njutning av skönheten. Men en rolig komentar av den inspanade killen förgyllde dagen...

//Brownie


Killerheals

Sista dagen i göteborg så inhandlade jag ett par skor som jag funderat på och de sitter på mina fötter idag. De är verkligen georgeus men verkligen de högsta klackarna jag nånsin stått på. Sitter som en smäck på foten och alla fick en reaktion då jag kom på jobbet, men de visste egentligen inte vad de var som var diffrent. Tänk vad ett par high heals kan göra =)

Färden från bilen upp till kontoret måste dock ha sett väldigt rolig ut. Det är verkligen inte lätt att ha stilletklackar när det är snö på marken, klackarna går genom snön/isen och det blir väldigt halkigt. Svårt att gå snyggt då man bara kan ta ett steg på 20 cm frammåt varje gång.
Tur att få ser övervakningskamerorna!!

Inhandlade på HM i kompassen.





//Brownie

Blondie

Jo visst var brillorna snygga =P hahaa, nä det blev ingen inhandling av brillor nu. Har ju nyss inhandlat två  stycken men hittade snygga bågar gjorde jag!! Brunns bazaar har As snygga brillor verkligen....lite twist med stilen så de är inte så ordinary =)

Surrade en sväng med Filíp idag. Hörde  att den snälla saken tvättade åt dig en massa kläder. Ni måste verkligen få igång tvättmaskinen snart!! What a pain att ta alla kläder ut till Kullavik för att få dem rena, that sucks!!
Surrade lita om Tärna och bil med....vi följer tyvär inte med till tärna, jag kan men inte den andra hälften =( Ska hålla utkik till er göteborgare om en Volvo 850 automat. Är det nån som vill sälja??



brownie

men Brownie... va du shoppar brillor.. du måste älska att steka! må säga att de var super coola! att införskaffa.

 Jag kan ju berätta att på måndag så ska vi gå på moderådets visningar i borås, angående trendanalyser å färger... samt linjer å former. looking forward doing that! sen om 2 veckor dras de iväg till danmarksmodemässa!!  ser fram emot detta än mer, trots tomt på kontot så rullar livet... mitt nya motto ät ; SE MEN INTE RÖRA.... fråga mig inte varför men de blir lättast så!

å Brownie vilken skojig bil på oss när vi är som fulast :)
 En ros ska de bli... PUSS 

kissemisse

 Vår allas fin fina kissemisse,Gullan tappar hår mellan benen. hon har slutat föda ungar, och spinner alldeles för ofta. hennes must do i livet är: ÄTA...ÄTA..äta ... sova ..sova... lösa hår mellan benen, bli kammad .... lösa mer hår, gå på toa, kissa någonstans inomhus, där varken pappa eller mamma inte ser.... den fin fina katten har kissat ner mina täckisar.. grgrrrrrrrrrrrr...

sitter å käkar russin efter en hel dags ...dobbiddoooo, doooobiddoooo:ande.....(santamaria russin sunmaid... what you doing to meeee!!)
tog mig en simtur idag, de var ja å många oldies.... men att sedan gå å  basta så hett som de bara går is the shit... I shit you not...

idag har ja trots mkt om å men  hunnit med en del. träffat en kompis. ätit.hmmm. träffat filip. filip har tvättat.pratat. ätit. ringt!  


som mordbrännarn kanske skulle sagt -DET tar sig!!

  

Jag vill också...

Sitter på jobbet nu och ringde precis ett samtal. Istället för att mötas av den tråkiga och vanliga upptaget signalen så var det en kvinnoröst som istället sa: "Personen ni söker pratar i telefon".

Jag vill också ha den frasen istället för vanlig ton....how do I do?

//Brownie

Ska bättra oss

Det ska bli "anonym" att vi skriver efter varje inlägg vem som skrrivit det... kan vara bra!

Sorru Josiegroise för publiseringen av bilden då ni var möss. Men det är bara så skön så det var tvunget att läggas ut =) Du får göra nått gästinlägg och göra igen =P

//Brownie

Mode 2009

Vad kommer du att inhandla inför vårens mode?
Vart handlar du helst kläder?
Kommer du att ta fram något gammalt från gömmorna?
Hur kommer ditt 2009 mode år se ut?


   

Synsam mingelafton

Ikväll ska det provas glasögon för fulla muggar. Nyss inhandlat två nya bågar men det kankse blir ett tredje par, vi får se hur vårens kollektion ser ut ikväll. Ska bli rolet att mingla lite och se lite modevisning, glasögonvisning och hårvisning.

Kanske kommer hem med dessa bågar, visst skulle jag vara fin i dem =)


Skolkare

Är du inte på skolan idag heller tussen min. Hoppas du hade en bra ursäkt denna gång, den förra var ju självklar. Du var ju tvungen att träffa mig in i det sissta innan jag åkte =) Haha, nämen om du är trött stumpan så måste du ta det lugnt och vara ledig lite till. Du ska må bra!!

Tårarna rinner

Det fina låten var by me (Brownie)...man bara kopierar embed koden från youtube i HTML här i inlägget. Lätt som en plätt, men försök dig inte på det Blondie...det kanske går snett för dig =P

Coldplay låter bättre än bäst tycker jag!! Ca 1000 pix på en biljett beroende på platser.

Jag sitter och asgarvar till förklaringen av en rakapparat, fattar verkligen hur den funkar nu =) Gör du? Att använda den i armhålorna tror jag kan bli svårt men prova du så får du la ge mig ett svar om det funkade eller hur det gick. Har Filip (med fransk accent) fått sitt ansikte rakat något mer då eller sköter han det själv i fortsättningen?

Nu kallar the work

brownie

sicken bra ide!

coldplay!!

VI får kolla priset... är ju inte den mest rika för tillfället... tror inte de finns någon fattigare än ja.
men men lifes worth living!!

tänkte dra till skolan idag men tog lite sovmorgon... sånt som händer.

tack josie för den goa låten.. hur gjorde du?? vetdu mina blommor har slagit ut. de var bara för att ja böt plats på blomman från mitt rum till köket. hela 4 st blommar har kommit.!  JIHHHHHAAA ja är nästan som en florist.

väl tänkta tankar!

Hello Elin pelin päron pung! (rimmar)

de blev ju as fint ju.... du e la grym du!!


tänkte berätta lite om hur rakapparater fungerar!

de är såhär att dem skär/hugger bort ovälkommen hårutväxt genom snabba
blad som sitter på en sån... rakapparat... it is så coolt. den lämnar huden
jämn å fin fast på vissa ställen kan de ändå bli svårt!

till alla er som har hår i ansiktet..... detta är ett tips! TA DE, ANVÄND NU
har även funderat på om de hjälper i armhålan ... men har inte kommit så långt än :)

Coldplay - Sthlm stadion 22 Aug

Paulina ska vi köpa biljetter och dra till Coldplay i augusti??

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill....Vill du??

Kom igen fröken fräken, vi skulle ha så jävla rolet!! Vet att klirret i kassan inte är så bra nu men det kan vi lösa tills vidare, jag har klirr så jag kan lägga ut åt dig gumms =) Ståplatser kanske är det bästa eller vad tror du??

Ska nån annan och se Coldplay? Vad har ni bokat för tickets? Nån som kankse har biljetter till salu?

New look for now

Nu så har jag gjort om utseendet lite på bloggen...hinner inge mer ikväll så nu får den se ut så här ett tag. Vad tycker du Paulina tussen?? Duger det för ett tag tills Kicki har hjälp oss nalta?!

What a georgeus bild på Filip (med fransk accent) och Viktor. They are so cute =)

Saknas den andra pite-palten??

Pite-palten misses you!!


TÄRNABY!


min eminenta pojkvän plus hans bästa polare viktor...
ååå ja alexandra, han är avis på att du är så fantastiskt grym på brädan!!


nu är de bestämt vi far till tärna v7 för att ha så skojigt 
som de bara går med lil sistra min.
Alexandra å jimmy ...SNART KOMMER VI!!


For you my darlings




Christian Kjellvander - When the morning comes

Min middag var lika smaklös

Din mat lät inte så god blondinen min...men jag kan trösta dig med att min aldrig tog slut. Köttet var så segt att det bara växte i munnen. Att inte ha nått att äta till hjälpte inte heller!! Men nu har jag handlat så vi har mat i kylen igen och ska förhoppningsvis slippa äta skräp =)

Här rullar inga dammtussar, det finns inte...jag har då änglabajs runt mitt golv =) Det är fluffiga små bollar av massa små saker som samlats tillsammans. Men sånna änglabajs är tillåtet att ha hemma, nån dag när vi har tid, ork och lust kan vi ta bort dem =)

Ni är så söta mina små pungrar och jungrar. I really love and miss you babes!!

VAD FAN GÅRE INTE ATT PUBLISERA EN BILD FÖR!?
Nu funkade det.....


ja kan ...

ja kan ja kan ja kan ja kan ... äntligen nästan lagligt blond!
 vad säger du om de brownie??

ps kolla in sandyhosre.com på youtube, darling!

ett inlägg till dig elin... lite info om dagen...

idag har jag ätit köttbullar med potatis å brun sås... men såsen var lite klumpig och potatisen lite överkokt å too hoooot. alltså ganska smaklös mat.... gissa vem som lagat??? min tvätt ligger i 3 korgar å väntar på något... hmmmm HAR INTE kommit på vad?? damråttorna dansar kring huslisterna... tja... Elin give me some styrka to do this... pank är ja och tyvärr har ja inte min fin fina syrra här, då kunde hon agerat pantbank eller så... ja har ju så mkt kläder å panta in.... eller hon kunde iaf betalt mjölk! ist dricker ja te utan mjölk.. usch! de smakar inte så gott som de låter... hö i vatten, inte att rekomendera. 

men men ikväll är de soulafton på pustervik ja å fillan drar dit... häng på! 

 
this is me and my bonita hermana josse
när hon tog sin examen.

En ros ska de bli sis!

Vem där?

Vem är du??

Vi är vi och ingen annan är som oss.....

Stolthet

Så söt du är min gumms...stolt över att Blondie klarat av att lägga ut ett inlägg med bild utan min hjälp =)

"You can do it"

Hur fungerar en rakapparat?


Sleepie





här är två sömniga skönheter... side by side..
o ja, gullan jobbar som modell


Kristian Kjellvander - Källan




Storsyrrans favourite...snygg bild, snygg kille, good music....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0